• Pranje Vašeg nameštaja, garnitura, ležajeva, dušeka, jastučića, stolica, fotelja, kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja vršimo profesionalnim ekstrakcionim mašinama, specijalnim alatima i vrhunskim ekološkim i antibakterijskim uvoznim hemikalijama. Imamo mobilni tim sa bogatim iskustvom u toj oblasti, tako da možemo da garantujemo maksimalni kvalitet za ovu vrstu dubinskog pranja.

  Zašto je dubinsko pranje nameštaja veoma bitno?

  Nameštaj je veoma pogodno tlo za mnogobrojne štetočine koje mi i ne vidimo golim okom, a koji nam mogu napraviti ozbiljne probleme. Poslije našeg tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, poslije odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća. Također, vlasnici kućnih ljubimaca koji svoje svoje ljubimce drže u kućama i dozvoljavaju im da se penju po nameštaju ili spavaju na krevetu, moraju češće prati nameštaj. Dlake i neugodni mirisi koje ljubimci ostavljaju za sobom, ukoliko se ne počiste odmah, mogu predstavljati veliki problem kada se apsorbiraju u unutrašnjost nameštaja. Zbog toga će vam biti potrebne snažne mašine kako bi izvukle sve ono nepotrebno iz vaših kreveta i ostalog nameštaja.

   Zašto pranje nameštaja povjeriti nama?

  Kako na Vašem namještaju ne bi ostali tragovi koji će totalno upropastiti izgled postojećeg nameštaja, veoma je važna brzina sušenja namještaja. U Vašem domu bez naših profesionalnih mašina, koje postižu visoke temperature prilikom čišćenja ali i potrebnih hemikalija, teško da ćete dobiti željeni rezultat. Nažalost, možete samo upropastiti nameštaj, ali nećete uspjeti da otklonite niti prljavštinu niti štetočine.

   

  Ukoliko ne želite da to bude Vaš krajnji rezultat, nazovite nas i dozvolite nam da Vam uštedimo novac.