•  

  Ako u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru imate urezane tepihe koje moraju da se peru na licu mjesta (itison, gazišta za stepenice, veliki džamijski tepisi) AESB d.o.o. Vam nudi uslugu mobilnog dubinskog usisavanja i pranja takvih vrsta tepiha.

  Naša usluga dubinskog pranja tepiha (postavljenih po principu od zida do zida) najbolje je rješenje za velike prostore kao što su: džamije, dječije igraonice, restorani, kancelarije i sl. S obzirom da na ovakvim mjestima boravi puno ljudi, učestalije usisavanje i čišćenje tepiha je prijeko neophodno.

  Proces dubinskog pranja tepiha je detaljan i sastoji se iz par koraka:

  1. KORAK - Tepih se detaljno dubinski usisava modernom mašinom C serije Safran koja svojim snažnim rotirajućim četkama kupi svu prašinu iz tepiha bez da je naknadno diže u zrak.

  2. KORAK - Zatim slijedi pranje Safran mašinom za ručno pranje tepiha, koja ujedno natapa tepih odgovarajućim deterdžentom i četka ga.

  3. KORAK - Nakon toga tepih se dubinski usisavanje. Zahvaljujući termostatsko-kontroliranom sistemu grijanja vode i snažnom vakuumu, ANAFOR mašina za dubinsko usisavanje tepiha uvlači prljavštinu koja se nalazi i u najdubljim slojevima tepiha koji je prethodno očetkan.

  4. KORAK - Po završetku usisavanja tepiha, tepisi se parfemišu.

  Morate znati da dugoročno odlaganje dubinskog pranja tepiha ubrzava stvaranje oštećenja na tepihu, što u konačnici može rezultirati kupovinom novog.

   

  Stoga, prije nego li se odlučite na kupnju novog tepiha - pozovite nas i uz pomoć našeg mobilnog tima i najsuvremenijih mašina, obnovite one koje već imate!