• O Nama

 • AESB d.o.o.

   Firma AESB d.o.o. nastala je kao rezultat prikupljenih iskustava jednog kvalitetnog tima stručnih ljudi, kojem je osnovni cilj pružanje vrhunskih usluga te izgrađivanje kontinuirane saradnje i kvalitetnog odnosa sa klijentima, a sve radi zadovoljenja njihovih potreba.

  AESB d.o.o. jedina je firma na kantonu, koja u suradnji sa poslovnim partnerima, u svom programu nudi kompletan asortiman sljedećih proizvoda i usluga:

  1. MAŠINSKO PRANJE TEPIHA - Profesionalno pranje tepiha i kućnog tekstila automatiziranim mašinama brenda Safran.
  2. DUBINSKA ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJE - Nudimo usluge: čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih objekata, te usluge dubinskih čišćenja: namještaja, vozila, urezanih tepiha po poslovnih prostorima i džamijskih tepiha; kao i visokotlačna vanjska pranja.
  3. AUTOPRAONA - Nudimo uslugu samouslužne autopraone koja je osposobljena za vanjsko pranje i voskarenje, te usisavanje Vaših vozila.
  4. BEŽIČNI ZONA INTERNET - Poslujemo u oblasti interneta i telekomunikacija te pružamo sljedeće usluge: internet (za privatne i poslovne korisnike), telefonija, VPN, Audio/Video prenos, Streaming i prodaja telekomunikacione opreme.
  5. VIDEO NADZOR - Bavimo se ugradnjom kvalitetnog video nadzora na svim stambenim i poslovnim objektima.
  6. PRODAJA WIEBERR DETERDŽENATA I SREDSTAVA – Nudimo širok asortiman kvalitetnih  WIEBERR deterdženata za njegu automobila, te sredstava za čišćenje i pranje tepiha, zaštitnih boja i lakova. Pored toga, WIEBERR proizvodi i dezinfekcijska sredstva.
  7. PRODAJA INDUSTRIJSKIH MAŠINA ZA ČIŠĆENJE - Prodaja najsuvremenijih industrijskih mašina za pranje tepiha.
  8. PRODAJA HARDVERSKE OPREME BRENDA MIKROTIK - Prodaja hardverske opreme brenda MikroTik (ruteri, mrežni preklopnici, bežični sistemi, WAP za kuću i posao, LTE oprema, punjači, adapteri, IoT oprema, ruterske ploče, kutije, sučelja, asesoari i antene).

  Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, profesionalnom osposobljavanju našeg radnog osoblja te ulaganju u najsuvremeniju tehnologiju koja zadovoljava visoke standarde EU, firma AESB d.o.o. brzo je stekla pozitivnu reputaciju, čemu svjedoče brojne reference i baza od preko 20.000 zadovoljnih klijenata.

  Naša firma usmjerena je na budućnost, a njena misija je stručno i profesionalno ispunjavanje zahtjeva i očekivanja klijenata, čime osiguravamo postizanje njihovog zadovoljstva i razvoj dugoročnog partnerstva. Jer,

   NAŠI KLIJENTI SU NAŠA NAJBOLJA REKLAMA!